Kantoor Kiekens-Maes zoekt enthousiaste collega's:

- Relatiebeheerder verzekeringen: bekijk hier de vacature
- Adviseur verzekeringen: bekijk hier de vacature


Verzekeren is per definitie toekomstgericht handelen
met het verleden in gedachten

Kantoor Kiekens - Maes heeft 3 streefdoelen:

Klant staat steeds centraal
wij zorgen ervoor dat u een vast gezicht hebt die uw dossier behandeld met de grootste zorg. U wordt ook – indien gewenst – op regelmatige basis gecontacteerd om uw behoeften opnieuw onder de loep te nemen en aanpassingen te doen waar nodig. Uw verzekeringen moeten mee evolueren met uw persoonlijke gezin –en/of werksituatie. Door onze organisatie zijn wij ook in staat om onze rol steeds op te nemen binnen KBC en u te verdedigen indien nodig. We creĆ«ren een hedendaagse werkomgeving die ons de mogelijkheden biedt om u op de meest professionele manier te dienst te staan.

Sectorgebonden expertise
de belangrijkste reden om tot schaalvergroting over te gaan is om ons te kunnen omringen met medewerkers met de meeste expertise. Op deze manier hebben wij steeds iemand die uw vak door en door kent en u dus bijgevolg het beste advies kan geven.

Klaar kijken, helder verzekeren
verzekeringen is voor ons een alledaagse passie , voor u wellicht een meer complexe materie. Daarom trachten wij dit voor u op een zo eerlijke, open en doorzichtig mogelijke manier te doen. Klare kijk op hoe u verzekerd bent en dit met het grootste vertrouwen. Dit doen we ook door met u op regelmatige basis aan tafel te zitten.

Met deze 3 pijlers in gedachten, specialisatie van de medewerkers en directe bereikbaarheid garanderen wij u een professionele begeleiding bij het correct inschatten van uw risico’s als particulier alsook voor uw onderneming.


Klik hier voor de openingsuren.
 

KANTOOR AALTER

KANTOOR MALDEGEM

Stationsstraat 107
9880 Aalter 
Tel. 09 374 24 02
Fax 09 374 41 71
Koningin Astridlaan 1B
9990 Maldegem
Tel. 050 71 77 34
Fax 050 71 94 43

 

s
 

 

nieuws


Lees meer...